Kostnad för plantering

Använd vårt formulär för att beräkna kostnaden.

Begär kostnadsförslag
Broschyrer för nerladdning
Ladda ner broschyr

Varför man ska välja Växtintredarna som leverantör

Allt sedan starten 1980 talet har Växtinredarna hjälpt till att “grönsmycka” ett otal inomhusgårdar. Växtinredarna har blivit unika genom förmåga att kombinera, leverera och sköta om växter för de mest skiftade miljöer och behov.
Från det lilla kontoret till kontorslandskap och vinterträdgårdar, från enkla lösningar till mer unika och exklusiva lösningar. Vi gör alltid personliga besök hos våra klienter, för att få en så bra helhet som möjligt. Växtinredarna strävar efter nöjda och glada kunder.

växtinredarna träd rund sitt bänk 1a
2017-09-14 14.07.27_preview

Växtintredarnas grundtanke

Växtinredarnas grundtanke är att nära samarbeta med beställare och entreprenörer, samt anpassa installationen till respektive lokals naturliga förutsättningar och utifrån beställarens behov.

Växtinredarna direk timporterar från bl.a. odlare i Danmark, Beligen, Holland, Spanien samt Portugal och har egen produktion av kärl och planteringsytor. Ni som Kund, kan skissa egen design av växtformen och planteringsytan.

Vår gröna filosofi

Växtinredarna har nogsamt följt de forskningsrön som vetenskapen kommit fram till angående människors påverkan av naturen, dvs växternas ”läkande kraft”. Vi arbetar ambitiöst på att omsätta de resultat man kommit fram till i vår verksamhet. Erfarenhet, kunskap, kvalitet och service är de honnörsord vi bär med oss i formgivningen av våra gröna landskap plus ett urval av ”nyttiga växter” garanterar ren hälsosam miljö, en trivsam och inspirerande ”oas” på arbetsplatsen. ”Ta in naturen i huset” – det tema vi arbetar efter har rönt stor uppskattning hos våra uppdragsgivare.

Axplock på referenser
Väst Svenska Handelskammaren “”Göteborg””
Sankt Jörgen Spa Hotell
Nordstan “”köpcentrum””
PWC “”Göteborg””
Park49
Bäckebol “”Köpcentrum””
Wistrand
VOLVO[/items_list]

Sankt Jörgen Spa Hotell

© Copyright 2017 Växtinredarna i Väst Aktiebolag